Visa större bild

Hulken 3D Vägglampa

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
299 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Med denna lampa på sovrumsväggen komemr det se ut som att du bor precis bredvid Bruce Banners labb, där något har gått fel så han har blivit arg. Då kommer såklart Hulken fram och gör det han gör bäst - smash! Med denna sänglampa kan du leva ut varje fantasi du har haft om att leva i Marvels universum.

Hulken 3D Vägglampa är en lampa som föreställer Hulkens knytna näve. Ett 3D-klistermärke medföljer, det föreställer sprickor och får det att se ut som att Hulken har slagit näven genom väggen. LED-lampan är trådlös och kan därmed sättas var som helst i rummet. Den mäter ca 12,5 x 13 x 14,5 cm. Kräver 3 x AA-batterier, medföljer ej.

  • Material: Plast
  • Mått: Ca 12,5 x 13 x 14,5 cm
  • Antal: 1-pack
  • 3 x AA-batterier, medföljer ej
  • Bruksanvisning medföljer

Detta är en officiellt licensierad produkt.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen56683 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle