vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
10 tips på barnkalasteman

10 tips på barnkalasteman

Med dunder, brak, pompa och ståt ska minstingen äntligen få ställa sig i centrum igen och fira att ännu ett år har passerat. Bland vänner, släktingar och familj dukas det upp med tårta, ballonger och roliga lekar - så varför inte passa på att göra dagen extra minnesvärd genom att klä hela tillställningen i ett spännande tema? Vi har massvis av roligheter att välja mellan - och för att du inte ska gå vilse kommer här våra bästa tips på 10 helfestliga barnkalasteman!

Discokalas!

Under spegelbollens roterande rörelser är det svårt att inte ha livets roligaste dag. Med födelsedagsbarnets bästa spellista på högsta volym är det bara att dansa loss bland ballongbågar och silverstjärnor - och givetvis har samtliga gäster varsin färgskimrande partyhatt på huvudet! Se till att duka med holografiska papperstallrikar och matcha med skimrande pappersmuggar proppade med saft! Disco is back - och det med råge!

Godiskalas!

Är det någon på kalaset som möjligtvis gillar godis? Vi tänkte väl det! Äntligen är det dags att anordna ett renodlat godiskalas där det dukas fram med allt gott man kan tänkas vilja ha. Popcorn, glass, cake pops! More is more när du förvandlar hemmet till en sockerstinn godisbutik med karamellhoneycombs i taket och svävande glassballonger över fikabordet. Det här är ett kalas där drömmar går i uppfyllelse - var så säker!

Dinosauriekalas!

Listans absolut häftigaste tema slungar oss tillbaka några miljoner år till en tid då dinosaurierna lattjade på jorden. Med dinohattarna på sned och massvis av fräsiga dinosaurieballonger visste dessa förhistoriska vildar hur man kalasade med stil, och nu är det din tur att gå i samma fotspår! Med snitsiga dinomuggar, matchande sugrör och förhistoriska bordsdukar blir kalaset garanterat till en dundersuccé där gästerna får fritt spelrum för vrål och bröl!

Gamingkalas!

Ready, all players! Om det är gaming och inget annat än gaming som gäller när dagens huvudperson får välja syssla ska vi givetvis klä kalaset med spelrelaterade ting för ett riktigt gamingkalas! Annars finns ju risken att jubilaren fastnar framför Minecraft och glömmer bort sin egen födelsedag. Smycka hemmet med illgröna sifferballonger, pixlig bordsduk och handkontrollsformad snackshållare. Låt vimpelgirlangen svaja över alla gamers som äter tårta på tallrikar med samma tema. En fest värd att pausa för!

Bondgårdskalas!

Att barn långt ifrån ogillar bondgårdens alla djur har dom gjort klart för oss, så varför inte förvandla hemmet till en spännande ladugård? Med rödrutig bordsduk och komönstrade girlanger skapar du enkelt illusionen av livet på landet. Komplettera med ett gäng uppblåsbara grisar och krön födelsedagsbarnet med en urläcker kohatt för att förgylla tillställningen. Sen kan kacklandet börja!

Regnbågskalas!

Nyckelordet till ett lyckat regnbågskalas är föga överraskande färg. En explosion av vildsinta kulörer som omringar hela festen och gör den så där ljuvligt magisk i ett kluster av regnbågsballonger, glasyrmunkar och söta regnbågstallrikar. En fröjd för ögat där gästerna bjuds på färgglada muffins under regnbågens nyanssprakande glans - och gästerna uppmanas givetvis att dyka upp i sina mest färgrika paltor!

Djungelkalas!

Vad gömmer sig längst in i djungelns djupaste vrå? Ett helfestligt födelsedagskalas såklart! Bland uppblåsbara palmer, giraffer och tropiska girlanger har regnskogens alla djur dukat för kalas på deras bästa djungelduk! Bjud in födelsedagsbarnets allra vildaste vänner på ett hejdrundrade djungelkalas ni sent ska glömma!

Racingkalas!

På ett racingkalas är det bara två saker som gäller - tuta och köra! Om fart och fläkt enligt födelsedagsbarnet tillhör livets goda ska givetvis kalaset svida om till schackrutigt. Med vimplar i taket och racerballonger som virvlar blir det en fantastisk tillställning som bara bromsar vid bränslepåfyllning av popcorn. Sen är det bara att gasa vidare!

Sjöjungfrukalas!

Att få vara sjöjungfru för en dag är många barns stora dröm - och på födelsedagskalas går drömmar i uppfyllelse! Förvandla festlokalen till ett undervattensparadis där gästerna får simma bland sjöhästar och pastellfärgade ballongbågar. Alla ska givetvis ha stjärtfenor på huvudet och ur tårtan kikar det fram söta narvalar och skimrande snäckor. Ett magiskt kalastema som garanterat kommer skapa fantastiska minnen!

Monsterkalas!

Bjud in födelsedagsbarnets alla monsterpolare till ett störtroligt kalas utan regler! Alla små odågor kan roa sig kungligt bland monsterballonger, svajande bokstavsgirlanger och självlysande muggar i takt till kuslig musik och ruskiga lekar! En dag där den inre busen får komma till liv och skapa årets roligaste födelsedagsgalej!

Finns det fler barnkalasteman?

JA! Skulle kidsen ändå vara sugen på annat tema har vi givetvis MASSOR av olika skojiga teman på barnkalas. Spana in!