Hem
Creepy temafest-idéer för Halloween!

Creepy temafest-idéer för Halloween!

När mörkret faller över hus och stuga är det hög tid att damma av ritbordet och planera årets halloweenparty. Som festarrangör gäller det att noga välja allt från dekorationer till förfriskningar, och kanske roligast av allt: TEMA! Men ingen anledning att frukta om kreativiteten rinner långsamt i knoppen - vi är här för att hjälpa dig! Här är fem creepy temafest-idéer för Halloween!

Creepy Cirkus

Cirkus förknippas vanligtvis med tjo, tjim, sockervadd och spektakulär akrobatik. Men inte under halloween! Då letar sig onda krafter in i tältet och hela ensemblen förvandlas till blodtörstiga mördarclowner med elakartat smink och ondskefulla ögon. I år är det helrätt att förvandla festlokalen till ett nedgånget nöjesfält där minst sagt skumma figurer härjar fritt - välkommen till Creepy Cirkus!

Zombie Apocalypse

Aj aj, zombieapokalypsen är här! Ett elakt virus har spridit sig på festen och förvandlat dina gäster till utsvultna zombies som hungrar efter människokött! Läskigare än så kan det knappast bli, och med rätt dekor och props blir det otäckt på riktigt. Med våra trovärdiga zombiedräkter behöver du bara komplettera med smink för rätt nyans av rutten hud (spana in vår guide hur du enkelt gör ett blodigt sår med latex!).

Murder Mystery

Festen börjar med att en av gästerna hittas utslagen med en silvrig dolk i ryggen, och ryktet säger att mördaren finns mitt ibland er. Betjänten saknar en silkeshandske och fru Wigglesbottom verkar aningen nervös? Nu gäller det att haffa den skyldige innan klockan slår midnatt! Förvandla lokalen till en brottsplats i anrik miljö med props, snygga kläder och ledtrådar. Vem gjorde det? Ert Murder Mystery börjar nu.

Squid Game Party

Du är lekledare, någon är docka, andra är vakter. Resterande gäster är dessvärre deltagare i din dödsfarliga lek där det gäller att baka kakor med livet som insats. Att Squid Game skulle leta sig in på listan över heta teman år 2022 är ingen skräll - och med rätt summa i potten blir det här en kväll ni sent ska glömma! It’s a Squid Game Party and you're invited.

Potter Party

Ljus som svävar i taket, fat som fyller på sig själva och en tjurig hatt som styr och ställer. Det låter som en riktig Hogwarts-fest det! Att träda in i Harry Potters magiska värld är ett perfekt halloweentema som garanterat kommer sätta rätt stämning för kvällen. Alla väljer varsin karaktär och anländer i förtrollande outfits - det är dags för Potter Party!