Hem
Så lyckas du med barnkalaset

Så lyckas du med barnkalaset

Tårtljus, fiskedamm och matkrig - ett riktigt lyckat barnkalas har många älskvärda moment som gör dagen minnesvärd. Allt från inbjudan till aktiviteter till tema, vi har allt du behöver för att skapa en hejdundrande tillställning för de allra minsta. Så ta ett djupt andetag, lugna nerverna och förbered dig mentalt - det är dags att anordna ett barnkalas!

Bjud in med stil!

Ett barnkalas utan barn är ingen höjdare, och för att maxa gästlistan har vi laddat lagret med ordentliga mängder inbjudningskort i många olika teman. Vare sig ditt barn är tokig i enhörningar, pirater eller sjöjungfrur står vi förberedda. Kalaset börjar i brevlådan!

Partyhattar till alla!

Att småknattarna tycker det är festligt med skojiga huvudbonader råder det inga tvivel om. Vilka kalashattar du väljer beror helt på födelsedagsbarnets intressen, och vi har massvis med varianter. Allt ifrån Spindelmannen, Star Wars till LOL Surprise.

Skydda bordet!

Om du aldrig tidigare har anordnat ett barnkalas så kan vi meddela att det kan bli en sölig, kladdig och fläckig historia. Så skydda ditt älskade matbord innan gästerna anländer, men undvik arvegodsduken som vandrat inom släkten i generationer. En festlig plastduk som enkelt kan spolas av (alternativt slängas) efter avslutad tårtfika är att föredra.

Snåla inte med ballongerna!

Nej, vi vill inte veta av något barnkalas utan ballonger! Vi har massvis med olika varianter på diverse teman som gör sig utmärkt när det ska firas. Latexballonger eller folieballonger - det väljer du själv. Men glöm inte helium om du vill skapa en högflygande stämning!

Anordna såpbubbelkrig!

Det här är ingen aktivitet för föräldrar med klena nerver, men vi kan inte tänka oss något roligare än att delta i ett regelrätt såpbubbelkrig! Med dessa såpbubbelpistoler som både lyser och låter blir stämningen lätt bubbligt hysterisk - precis som ett bra barnkalas ska vara!

Inget kalas utan fiskedamm!

Så sant som det är sagt. Att gå på kalas som saknar både skynke och godispåsar är ingen rolig historia, så lyckligtvis har vi laddat med ett funktionellt fiskespö lagom stort för småbarn, och draperiet som pryds av Bolibompadraken höjer verkligen stämningen avsevärt! Fish o’hoj!

Dinosauriekalas!

Att barn lätt snöar in på dinosaurier är ingen hemlighet. Allt som har med dinosaurier att göra är automatiskt vrålhäftigt vilket har fått oss att bunkra med dinosauriemuggar, dinosaurieservetter, dinosauriegirlanger och dinosauriekalaspåsar. Allt för att skapa ett kalas värdig kritaperioden!

Kalas med mexikansk touch!

Okej, fiskedamm kanske inte är helt nödvändigt, men då får ersätta med en annan kittlande aktivitet. Ta inspiration från våra mexikanska vänner och proppa en piñata full med godis som regnar över födelsedagsbarnet efter några välriktade slag!

Dyk upp som clown!

Det har fiskats godis, ätits tårta och skjutits med såpbubbelpistol - så nu kan väl kalaset knappast bli roligare! Jo då! Som avslutningsakt dyker du upp som gubben i lådan iklädd full clownmundering och skjuter konfetti på ungarna! Kan du vika ballongdjur är det ett stort plus, men vi är säkra på att din blotta närvaro kommer göra susen och skapa ett riktigt minnesvärt kalas - och det är allt som räknas!

Lycka till önskar Partykungen!