vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Så skapar du ett oförglömligt bröllop

Så skapar du ett oförglömligt bröllop

Bröllopsklockor klämta och nu ska här bli giftermål så det står härliga till! Men inte vilket bröllop som helst, nu är det hög tid att skapa en tillställning där gamla dammiga traditioner flyger all världens väg till förmån för nytänk, uniqueness och personlig touch. Låt brudparets särpräglade identiteter synas i allt från dekor till klädsel för att lyfta den stora dagens huvudpersoner. Här kommer ett gäng tips på hur du skapar ett unikt bröllop ingen någonsin kommer glömma - var så säker.

Tänk tema

Säga vad man vill om kritvita bröllopsklänningar och figursydda kostymer, men nog känns det lite gjort? Låt oss istället leta inspiration i sagoböckerna där varje bröllop är precis så där eftersträvansvärt magiskt som vi alltid drömt om. Varför inte skrida ner till altaret som Shrek och Fiona - dom hittade ju trots allt love in a hopeless place, och det är eftersträvansvärt om något! Fans av Star Wars kanske istället vill bli vigd av en Stormtrooper eller självaste Chewbacca? Ni kan börja övertala prästen redan nu!

Tänk tema

Let it rain!

Men inte ska det regna sånt där blött och tråkigt regn från skyn inte! Nej, på er stora dag är det endast kärlek som ska hagla över er. Tajma altarkyssen med en storslagen konfettikanon som skjuter hjärtan kring era kärlekskranka huvuden precis när era läppar möts. Förse gästerna med såpbubblor för tvättäkta skumparty på kyrktrappan - vad vore det för bröllop annars? För riskastare har vi en ypperlig konfettivägg med koner ni enkelt fyller med Uncle Ben’s. Vissa traditioner ska inte ruckas på.

Goodiebag till alla!

Att dela ut goodiebags till gästerna är roligt men framför allt generöst - och det är ju inget snåljåpsbröllop du bjudit in till? Men istället för att fylla bagen med nån trött handkrämstub i miniformat eller isskrapa som pryds av hemkommunens förlegade logotyp finns det annat roligt att överraska gästerna med! Hur glad hade man inte blivit av en påse proppad till bredden med Banana Skids? Dock ska rena nödvändigheter inte underskattas, så se till att packa ner en bunt gråtpapper också - for those happy tears!

Pimp that festlokal!

Partykungen? More like Bröllopskungen! Du kan inte ana hur mycket exceptionellt fina prylar vi har för att sätta guldkant på just din vigsel! Tänk dig själv hur sagolikt vackert det kommer bli när du spänner en ballongbåge över altaret, sedan står ni där under och avger era löften om både nöd och lust. När festen sedan fortsätter i lämplig lokal har vi jätteballonger, LED-ballonger samt takballonger - och det är en himla massa ballonger det, och det är precis vad som krävs för att vrida upp stämningen till max!

Say cheese!

Traditionellt bröllop eller inte - kamerablixtrarna kommer smattra. Detta är självklart något som ska uppmuntras i form av urtjusiga och noga utsmyckade fotoväggar. Vi har backdrops som bjuder på både guldhjärtan och vita rosor, vilket är precis lagom romantiskt dagen till ära. Med vår bröllopsbåge som grund är det busenkelt att skapa eleganta kreationer att fotografera er framför, och för nostalgikerna har vi en fotoram som ser exakt ut som ett charmigt polaroidfoto!

Tårtkalas!

En tårta är inte snyggare än dekorationerna som pryder den, som det gamla ordspråket lyder. Här finns det oändliga möjligheter att pynta med roliga figurer, som detta par vars sidosyssla verkar vara secret agents. För er som gillar fart och fläkt är det givetvis ett brudpar på motorcykel som får börna på toppen av bröllopstårtan. Men vi har givetvis mer lågmälda cake toppers, som en guldfärgad Mr & Mrs cake topper till exempel. Go wild - it’s your cake!

Tårtkalas!