Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Konfettiballonger About To Pop Ljusrosa

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 4720
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 13
selected_index: 0
59 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Innan en bebis föds är det väldigt roligt och uppskattat att bjuda den blivande mamman på en babyshower. Det blir en mysig stund när alla vännerna träffas och firar den nya mamman. Dekorera gärna rummet med de här fina konfettiballongerna, bjud på något gott och ha en kul stund tillsammans innan den nya lilla bebisen föds.

Konfettiballonger About To Pop Ljusrosa kommer i en förpackning med fem stycken transparenta ballonger samt ljusrosa konfetti. På ballongerna står det "About To Pop". Ballongerna är 30,5 cm i diameter och kan fyllas med helium eller luft. OBS! Konfettin kan lämna permanenta fläckar om den kommer i kontakt med vatten eller fukt!

 • Säljs i 5-pack.
 • Flygtid med helium: Upp till 6 timmar
 • Tänk på att du behöver skapa en statisk reaktion (t ex gnugga ballongen mot huvudet) för att konfettin ska spridas ut i ballongen
 • Ska EJ fyllas med Hi-Float


Vi rekommenderar att använda en ballongpump när du blåser upp dina latexballonger för att minska risken att de smäller i ansiktet.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Sonja för 9 månader sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen50479 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle