Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Medusa Grön Maskeraddräkt

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 19920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
249 kr 499 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Medusa Maskeraddräkt inkluderar en lång grön klänning med en lårhöga slits och en grönmetallic topp. Klänningen har ett fastsytt transparent tygstygge. Dessutom ingår ett guldfärgat huvudstycke med gröna orm dekorationer samt ett par gröna armmuddar.

Finns i storlek: Small, Medium och Large.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Jennie Eva Linnéa för 5 år sedan
    Klänningen satt jättefint på! Jag bar storlek S och den var lagom i storleken och satt bra över bysten vilket ofta brukar vara problem i mindre storlekar med då jag har större byst. Har svårt att tänka mig att den sitter sämre på de med mindre. Negativa var "armskydden" som kändes lite stora som fästes ihop med karborre, men de funkade. Och även diademet som tenderade att glida av tills då jag slog en knut på bandet för att göra den mundre. Jätte cool outfit för den som vill sticka ut lite. Rekommenderas!
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen14570 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle