Till toppen
Visa större bild

Moana Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Moana, eller Vaiana som hon också är känd för i Sverige, är den tuffa och starka karaktären från Disney-filmen med samma namn. Hjältinnan är klädd i klassiska polynesiska kläder, vilket gör detta till en perfekt maskeraddräkt, oavsett om det är valfritt tema eller exempelvis exotisk afton!

Moana Maskeraddräkt är en läcker maskeraddräkt i klara färger som garanterat kommer göra att dina chanser för att kamma hem priset för bästa kostym är goda. Dräkten inkluderar den heltäckande klänningen med tryck samt en plastblomma att fästa i håret.

  • Material: Polyester
  • Storlekar: Small, Medium och Large.
Detta är en officiellt licensierad produkt.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (1)

Frågor & Svar

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.
  • hej, tänkte fråga på framsidan är det tryck men på baksidan är det inte något tryck. kan ni fixa så att det blir något tryck på baksidan också eller går det inte? för det ser inte så fint ut där bak.
    Svar: Tyvärr är det inte något vi kan erbjuda i dagsläget. Kanske en vacker dag i framtiden!
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen53545 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle