Till toppen
Visa större bild

Mördarclown Maskeraddräkt

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 12
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Det merst obehagliga med halloween är när du går på stan och inser att alla är utklädda till diverse obehagliga figurer. Vem vet om det faktiskt inte är så att någon av de här karaktärerna faktiskt är en kallblodig mördare som när som helst går loss med sitt base ball trä på stan! Halloween är inte bara påhittat läskigt, det är läskigt på riktigt.

Mördarclown Maskeraddräkt inkluderar en stor och pösig jumpsuit i två olika färger. Den ena sidan är röd/vit randig och den andra sidan är blå med stjärnor. Kragen är röd med en svart kant. Även masken ingår som liknar en mycket obehaglig clown med långt, stripigt hår i rött och blått. Masken har en hatt på huvudet som sitter fast.

One size (vuxenstorlek).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Torgny för 8 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen34623 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle