Visa större bild

Kundbilder

Optimus Prime Deluxe Barn Maskeraddräkt

(7 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Det finns ingen coolare Cybertronian än Optimus Prime! I samma ögonblick som ditt barn får på sig denna snygga dräkt kommer han eller hon att se ut som transformersarnas transformer. Dräkten har noggrant utformade detaljer och är dessutom stoppad för en tuff 3D-look. Den perfekta presenten till en liten som inte kan sluta tänka på sin hjälte från den populära ungdomsserien!

Optimus Prime Deluxe Barn Maskeraddräkt inkluderar en högkvalitativ jumpsuit och en ansiktsmask. Jumpsuiten är av en rak och bekväm modell och den har lätt stoppade partier för ett verklighetstroget utseende. Den går i färgerna blå, grå, röd och svart och har ett par utstickande axelskydd tillverkade av skumgummi. Masken är tillverkad av plast och går i färgerna blå och grå. Den har hål för ögonen och sätts fast runt huvudet med hjälp av ett elastiskt band. Skor ingår ej.

Finns i storlekarna Small, Medium och Large.

Taggar

OMDÖMEN (7)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... My för 1 år sedan
  Bra kvalitét och bra i storlek. Dock var "axelskydden" stora så att de slog i axlarna och det var svårt att röra armarna, så vi valde helt enkelt att vara utan dem.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Veronica för 3 år sedan
  Superbra. Realistisk men lite lång i armar och ben men gjorde inget då det Gick att sy upp
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (1)

Frågor & Svar

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.
 • Hej! Hur är storlekarna för denna dräkt? Mvh Louice
  Svar: Storlek Ålder (år) Längd (cm) Small 3-4 110-120 Medium 5-6 125-135 Large 7-8 140-150 Du hittar storleksguiden över listen med "välj variant" en blå text: Visa storleksguide
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen30085 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle