Till toppen
Startsida > Teman > Evenemang > Festival > PaintGlow Chunky Glitter Ansikts- & Kroppsgel
Visa större bild

PaintGlow Chunky Glitter Ansikts- & Kroppsgel

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 7
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Glitter i ansiktet och på kroppen tar din festsminkning till en helt ny nivå! Den här gelen finns i flera häftiga färger. Perfekt till maskerader, showers, temafester och festivaler! Kombinera gärna flera olika färger för en extra snygg effekt!

PaintGlow Chunky Glitter Ansikts- & Kroppsgel innehåller 13 ml gel med glitter i olika färger som passar både till ansiktet och kroppen. Gelen torkar snabbt och kan tvättas bort med tvål och vatten. Ej testad på djur.

Säljs styckvis och finns i färgerna Black Enchantress, Gold Digger, Disco Fever, Kaleidoscope, Helter Skelter, Unicorn Tears, Heart Breaker och Mystic Mermaid.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen57191 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle