Till toppen
Visa större bild

Regnbågsflagga till Bil

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 14
selected_index: 0
39 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

När man har tröttnat på sin bil efter några år tillsammans är det lätt att hamna i köpestankar och spaning efter en ny bil pågår för fullt. Men det kan också räcka med att göra som rapparen Xzibit gjorde i sitt tv-program "Pimp my ride" och istället piffa upp bilen så att den blir som ny! Visst, du kan byta fälgar och sätesöverdrag, men det kan också räcka med att dekorera bilen full med prideflaggor för att liva upp den lite extra. En perfekt bildekoration till prideveckan men också till alla andra dagar resten av året! 

Regnbågsflagga - bil är en regnbågsfärgad flagga på plastpinne och clips som kan fästas i bilfönstret när du är ute och cruisar. Flaggan är av 100 % polyester och flaggan mäter 30 cm x 45 cm samt pinnen som är 40 cm lång. 

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46872 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle