Visa större bild

Servetter Regnbågsformade

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 4720
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
59 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Härliga servetter att duka med på en babyshower, ett dop, ett födelsedagskalas eller ett kalas med enhörningstema. Servetterna är inte bara randiga i regnbågens alla färger, de är till och med formade som regnbågar. Lägg en servett vid varje gästs tallrik runt bordet eller lägg dem på buffébordet.

Servetter Regnbågsformade inkluderar 16 stycken pappersservetter i milda pastellfärger. Servetterna är randiga i lila, blått, grönt, gult, orange och rosa och de är formade som regnbågar. Servetterna är 12 x 17 cm stora. Det är bara servetterna som ingår, inget annat som syns på bilden.

Säljs i 16-pack.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Åsa för 5 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54999 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle