Meny

Solros i Kruka Maskeraddräkt

399 kr

Välj variant:

Visa storleksguide
 • Marita
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Dålig kvalite
  0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Silje
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Det stod one size, men inni klærne stod det M. Uansett hvor mye jeg skulle ønske det er jeg altså IKKE en M. Det var litt kjipt, men ordna seg til slutt.
  0 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

För våren och solstrålarna med dig till festen iförd denna söta och skojiga kreation! Du kan stoltsera omkring i klara färger och be folk att vattna dig med bärs, samtidigt som du fladdrar lite gulligt med bladen. Funkar lika bra för eget bruk som en rolig present till vännen som gillar att fixa i trädgården.

Solros i Kruka Maskeraddräkt inkluderar en topp, en kjol som ser ut som en blomkruka och handskar. Toppen är klargrön med bladliknande, långa ärmar och en brun huva med solrosblad av textil. Kjolen är brun och hålls på plats av gröna axelband och handskarna är gröna och matchar bladen. Leggings och skor medföljer ej. 

Storlek: One size (vuxen, rymlig modell).