Till toppen
Visa större bild

Suntrip Magväska

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 99
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Nu kan du få en praktisk och nostalgisk midjeväska inspirerad av Lasse Åbergs klassiska Sällskapsresan-film "Eller finns det svenskt kaffe på grisfesten?". Denna magväska har resebolagets logga: "Suntrip - Med värme till värme" på sig och blir helt klart en snackis på såväl resan som på maskeraden. Matcha gärna med någon av våra Suntrip-tröjor eller hattar.

Suntrip Magväska är en riktigt snygg midjeväska inspirerad av filmen "Eller finns det svenskt kaffe på grisfesten". Midjeväskan är tillverkad i polyester, mäter 38 x 14 x 8 cm stor och rymmer cirka 2,5 liter. På magväskan finns också en dragkedja. Du spänner enkelt väskan runt midjan.

Ge gärna bort denna midjeväska i present till ett riktigt Stig Helmer-fan! Väskan passar också extra bra när du sitter på terminal 5 och skall resa till hotell Nueva Estocolmo!

  • Material: Polyester
  • Storlek: 38 x 14 x 8 cm
  • Volym: 2,5 liter
  • Från "Sällskapsresan"-filmerna

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen57653 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle