Till toppen
Visa större bild

Svenska Flaggan Girlang

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
39 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Den här fina girlangen med svenska flaggor passar perfekt att dekorera med på stora högtidsdagar. Det kan vara ett kalas på en födelsedag, ett firande på Sveriges nationaldag eller en studentuppvaktning. Häng upp girlangen över kalasbordet eller ute i trädgården om det är fint väder. Den sprider en härlig festkänsla!

Svenska Flaggan Girlang består av ett vitt snöre med tio stycken svenska flaggor. Flaggorna är av pappmaterial med en glansig yta och med motiv på båda sidor. Flaggorna är 20 x 26 cm stora och hela girlangen är ca 4 meter lång.

Säljs styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen56953 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle