Till toppen
Visa större bild

Unicorn Hoopla

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Sitter alla gäster och tråkar i soffan med sina mobiler under festen måste du agera snabbt för att få feststämningen på topp. Det gör du plättlätt med Unicorn Hoopla! Ett superskojigt och enkelt spel där du ska försöka pricka enhörningshornet med ringar.

Unicorn Hoopla består av ett diadem med ett uppstoppat enhörningshorn i färgen guld, samt 6 st mjuka ringar i tre olika färger. Ringarna kommer i tre olika storlekar så det blir lite större utmaning med att pricka hornet, eller enklare för de minsta medspelarna när de kastar med de ringar som har störst hål i mitten.

Ett helkul kastspel för både stora och små, som passar perfekt till alla slags fester och kalas. Eller varför inte låta Unicorn Hoopla vara en av tävlingarna i en rolig femkamp!

Från 6 år och uppåt.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Janne för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen43301 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle