uppblasbar-unicorn-maskeraddrakt-1
uppblasbar-unicorn-maskeraddrakt-2
uppblasbar-unicorn-maskeraddrakt-3
youtube video play

Uppblåsbar Unicorn Maskeraddräkt

995 kr

Välj variant:

Tillbehör

Produktbeskrivning

Att vara en enorm enhörning på fest måste väl ändå vara det ultimata tecknet på att du inte är en människa som är tråkig att festa med! Med den här dräkten hamnar du automatiskt i centrum, sen finns det inga gränser för hur kul det kommer att bli! 

Uppblåsbar Unicorn Maskeraddräkt innehåller en vit enhörningsdräkt med regnbågshandskar i polyester som blåses upp med den medföljande fläkten som drivs av 4 st AA-batterier (medföljer ej). Storlek one size (vuxen).

 • Material: Polyester
 • Storlek: One size (vuxen)
 • Drivs av 4 st AA-batterier (medföljer ej)
 • Michelle
  för 3 månader sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Rolig dräkt som drog till sig många blickar och kommentarer. Positivt: håller sig väl uppblåst och gör därmed det den ska, ser ut som på bilderna. Negativt: ansiktshålet fungerar inte lika bra som på bilderna, den åker ner och täcker för ögon och näsa, vi testade dräkten på olika personer som är väldigt olika långa men det gjorde ingen skillnad. Jag fick lösa detta genom att ha keps under som fick hjälpa till att hålla upp allt. Hade varit mycket behagligare om detta problem kunde åtgärdas.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0