Visa större bild

99 drömmar Bok

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 14057
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 17
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Denna bok är för dig som vill föra dagbok på ett lite mer exklusivt sätt! Skriv ner allt du drömmer om, och vilka mål du har med livet. Är det att bli miljonär innan 30, skaffa barn inom fem år eller bli befodrad på jobbet? Oavsett vad du har för mål och drömmar skriver du ner dem i denna bok och ser det som en "bucket list" för framtiden vilket ökar chanserna för att du faktiskt kommer förverkliga dem! 

99 drömmar Bok är en bok för dig som vill ha koll på dina drömmar och mål. Du skriver ner allt du funderar, drömmer och önskar att du ska göra, och sedan bockar du av dem med tiden. Efter ett tag kommer boken vara välfylld och du kommer uppskatta på ett helt annat sätt vad du varit med om, vilket ger ett bra perspektiv på livet! 

Börja leva ditt drömliv redan idag! 

Storlek: 130 x 180 x 15 cm. 

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen45583 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle