Visa större bild

Antman Morphsuit Maskeraddräkt

(2 omdömen)
first_saleprice.value: 31920
first_price.value: 55920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
399 kr 699 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Antman kanske inte är ett namn som får särskilt många människor att känna respekt i första taget. Myror kan vara jobbiga men hur skräckinjagande är de på en skala liksom? Ack vad ett litet namn kan förvirra - för den här myrmannen besitter riktigt stora krafter! Iförd sin snygga, coola dräkt får han förmågan att krympa till en myras pyttiga storlek samtidigt som hans styrka ökar till superhjältenivå! Och allt detta kan du få med denna maskeraddräkt i din ägo! Jaja, nästan allt. Du får en äkta, högkvalitativ Morphsuitdräkt och förmågan att låtsas att du är Antman i alla fall.

Antman Morphsuit Maskeraddräkt är en grå maskeraddräkt med vita, ljusgrå och röda detaljer. Morphsuits består av en tight helkroppsoverall som är sydd i lycra av hög kvalitet. Dressen har en dragkedja längs ryggen och upp över baksidan av huvudet. Masken sitter ihop med resten av dräkten och går att se igenom (med begränsad sikt).

De små hålen i tyget gör det möjligt att dricka med masken på. Lycra är ett mycket töjbart material som kan töjas upp till sex gånger sin ursprunglig längd.

Obs! På ryggen av denna dräkt är texten "Morphsuits" tryckt.

 • Finns i storlek: Medium, Large, X-Large och XX-Large
 • Inkluderar: Helkroppsoverall med huva
 • Material: 100% Lycra

Detta är en officiellt licensierad Morphsuits™ produkt.

Taggar

OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Jonas för 3 år sedan
  Bra dräkt, schysst look, strl enl uppgift. Dock kunde det stått att det var en hel dräkt och inte delar. Dessutom kunde i alla fall inte vi hitta hur man skulle kunna dricka genom dräkten.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Alexander för 4 år sedan
  Antagligen den bästa och roligaste dräkten jag köpt. Kvaliteten är riktigt bra och storleken var perfekt.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen27976 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle