Visa större bild

Tillbehör

Backdrop Ballonger & Pappersfjädrar Guld/Vit

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 19920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 39
selected_index: 0
249 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Denna ballongkombo, eller backdrop som man också kan kalla det, är en riktigt snygg och annorlunda dekoration som fungerar lika bra till nyår som till babyshowern eller födelsedagsfesten. Kitet inkluderar en hel drös med latexballonger i olika färger och nyanser, pappersfjädrar samt streamers och tofsar. Perfekt ju!

Backdrop Ballonger & Pappersfjädrar Guld/Vit är en härlig dekoration som inkluderar följande: 80 stycken vita, guldkromade och guldkonfetti-fyllda ballonger i storlekarna 12,5 till 30 cm stora. fem vita honeycombs, fem vita pappersfjädrar, åtta tofsar i vit och guldig färg samt fyra meter ballongtejp, tråd, limpluppar och instruktioner på engelska. Resultatet blir som på bilden!

  • Material: Latex, papp, folie
  • Inkl. ballonger, honeycombs, pappersfjädrar, tofsar, ballongtejp, tråd, limpluppar och instruktioner
  • Ta gärna hjälp av en vän när
  • Ballongerna kan fyllas med både helium och luft


Vi rekommenderar att använda en ballongpump när du blåser upp dina latexballonger för att minska risken att de smäller i ansiktet.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen63020 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle