Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Ballongbåge Guld

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 27
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

En magisk fest som sent kommer glömmas är vad du bjuder på när denna ballongbåge finns uppställd! Javisst, tillsammans med denna ballongbåge fullproppad med såväl vita och guldiga latexballonger som folieballonger i guldmetallic och konfettiballonger får du gästerna att häpna!

Ballongbåge Guld levereras komplett som ett kit och består av totalt 85 ballonger. Ballongerna kommer i både vita och guldiga färger. Ballongerna är i både latex och folie. Ballonger kommer i olika utföranden och storlekar som varierar mellan 12 och 30 cm stora. Fyra meter ballongtejp och limpärlor medföljer också!

Du kan dessutom göra din ballongbåge ännu mer personlig med hjälp av exempelvis lite blommor, några utblåsta serpentiner eller dylikt. Ballongbågen kan du fästa lite som du vill och kan tejpas upp på exempelvis väggen i vardagsrummet, sovrummet eller på husfasaden!

  • Material: Latex, folie
  • Inkl. 85 stycken ballonger, fyra meter tejp och limpärlor
  • Mått ballonger: Mellan 12 och 30 cm
  • Alla komponenter som behövs för att montera denna ballongbåge medföljer
  • Fyllning: Luft

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54180 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle