Till toppen
Startsida > Maskerad > Maskeraddräkter > Barndräkter > Black Panther Movie Deluxe Barn Maskeraddräkt
Visa större bild

Black Panther Movie Deluxe Barn Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
399 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

I denna maskeraddräkt förvandlas du till superhjälten Black Panther. Dräkten har allt, till och med påsydda muskler, och en häftig ansiktsmask så att du blir en superstark och supercool hjälte nästa gång du ska gå på maskerad eller en halloweenfest.

Black Panther Movie Deluxe Barn Maskeraddräkt inkluderar en svart jumpsuit med muskler, mjuka handledsskydd, stövelöverdrag och en mask. Masken har många detaljer. Den är tillverkad i plast och täcker endast ansiktet. Maskeraddräkten är tillverkad i 100% polyester. Den är officiellt licensierad och kommer i tre olika storlekar.

Säljs styckvis och finns i storlekarna small, medium och large.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen51150 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle