cheerleader-gron-deluxe-maskeraddrakt-77960-1
cheerleader-gron-deluxe-maskeraddrakt-77960-2

Cheerleader Grön Deluxe Maskeraddräkt

599 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Visa storleksguide

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Vem vill inte dansa runt i läckra dansmoves med ett par fladdriga pom-poms i vädret och leva ut sin amerikanska high school-dröm till fullo? Eller varför inte klä hela tjejgänget i matchande cheerleaderdräkter och utföra ett ordentligt uppträdande på festen som ingen kommer att glömma i första taget? 

Cheerleader Grön Deluxe Maskeraddräkt inkluderar en sjukt snygg cheerleaderdräkt i form av en top och en kjol! Dräkten är grön med gula och röda detaljer. Dessutom medföljer två pom-poms i en härlig gul färg som sätter guldkant på maskeraddräkten! Matcha tillsammans med ett par vita tennisskor med höga strumpor för att få en riktig cheerleader look! 

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.

  • Material: 100% Polyester 
  • Inkl. Topp, kjol och pom-poms 
  • Strumpor och skor ingår ej
  • Finns i storlek: X-Small, Small/Medium och Medium/Large