Till toppen
Visa större bild

Chokladros

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7053,5714285714
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 24
selected_index: 0
79 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Vackra rosor i all ära, men en ros helt i choklad? Come on! Ge bort denna ros till din speciella alla hjärtansdag-partner och du kommer uppskattas livet ut! Denna chokladros är tillverkad långt borta i landet Italien, där entreprenören Pier Paul Caffarel en gång i tiden designade detta mästerverk, och vilken succé det blev! 

Chokladros är vad det låter som, det är en ros helt i choklad. En awsome present till din partner, till mammsen som fyller år eller till brorsans dotter!

Säljs styckvis och väger totalt 20 gram.

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, skummjölkspulver, emulgeringsmedel: lecitin (soja), vanillin. Allergener: se ingredienser i fetstil. Kan innehålla spår av nötter. Kakao: min 32% (eller 37%).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen48751 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle