Till toppen
Visa större bild

Filt med Ärmar

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Oavsett om du är singel, sambo eller gift så kommer denna filt med ärmar att göra ditt liv bättre! Vi alla behöver egentid, och egentid får man inte bara sådär (om du inte är singel vill säga). Hur tar man bäst vara på egentid? Jo, man myser ner sig i soffan med någonting gott att dricka eller äta och det är där denna filt kommer in! Utan att säga för mycket... när filten väl sitter på vill du aldrig ta av dig den igen!

Filt med Ärmar är den grymmaste uppfinningen av dem alla. Det har varit ett stort I-landsproblem i Europa att inte kunna röra armarna under filten, men idag är möjligt. På själva filten finns två ärmar samt en ficka på magen du kan lägga exempelvis mobilen i. En klart rolig present/julklapp att ge bort till en vän, en familjemedlem eller till dig själv. Det finns totalt fyra olika färger att välja mellan; Rosa, röd, beige och blå.

 • Material: 100% Polyester
 • Mått: 255 g/m², ca. 135 x 172 cm
 • Färg: Rosa, blå, beige och röd
 • Leveras i en PVC-väska
 • Ultimata tillbehöret till fredagsmyset

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Jan för 1 år sedan
  Den var som förväntat. synd att just den färgen var dyrare än dom andra färgerna
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen50176 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle