Till toppen
Visa större bild

Final Touch Relax Konjaksglas

first_saleprice.value: 10320
first_price.value: 19920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
129 kr 249 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Visste du att glas inte bara har sitt utseende för syns skull, utan för att olika drycker gör sig olika bra i olika glas? Japp, ta till exempel konjaksglasen, dessa glas är tillverkade på ett sådant sätt att konjaken skall bli mer "len" och "luftig" än om du dricker den ur ett vanligt glas. 

Final Touch Relax Konjaksglas kommer som ett 2-pack konjaksglas med en riktigt härlig och stilren design. Glasen är smått snedvinklade och har tre ben de står på. Kanten på glasen är lite tjockare vilket reducerar risken för spill. Är du ute efter en grym julklapp eller fars dag-present kommer dessa glas gå hem alla dagar i veckan.

  • Material: Glas
  • 2-pack
  • Varje glas rymmer 200 ml
  • Leveras i en snygg förpackning
  • Perfekt att ge bort som present eller julklapp

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen50427 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle