Visa större bild

Halvt Martiniglas

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 6320
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 7
selected_index: 0
79 kr 149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Är glaset halfullt eller halvtomt? Eller är det helt fullt? Det här glaset får vem som helst att dra på smilbanden. Glaset ser ut att vara delat på mitten och om du fyller det med en läskande drink så ser det dessutom ännu häftigare ut. Hur lyckas du får drinken att stanna i glaset när det bara är ett halvt glas? Ge vännerna något att prata om på cocktailkvällen, servera drinkarna i ett halvt glas.

Halvt Martiniglas är ett drinkglas som är designat att se ut som om det blivit kluvet på mitten. Glaset är en perfekt present åt en vän och går att kombinera med produkterna Halvt Champagneglas, Halvt Ölglas och  Halvt Vinglas. Levereras styckvis.

Mått: 118 ml.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Emma för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen27553 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle