Till toppen
Startsida > Maskerad > Maskeradkläder > Damdräkter > Harlequin Clown Deluxe Maskeraddräkt
Visa större bild

Harlequin Clown Deluxe Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 55920
first_monthly_cost.value: 0
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
699 kr
Välj variant: Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Med denna awesome clownklänning kommer du lätt bli den snyggaste pajasen på cirkusmaskeraden! För uppenbarligen går inte alla clowner omkring i stora och pösiga clowndräkter. Med denna läckra maskeraddräkt kommer du tveklöst sticka ut ur clownmängden på festen!

Harlequin Clown Deluxe Maskeraddräkt inkluderar en läcker clownklänning i skinnimitation i rött, svart och vitt i rutigt och randigt mönster. Klänningen kommer med tuffa axelband med stora knappar och puffärmar samt tre vita mjuka bollar på magen.
Ingår gör även en vit clownkrage i tunt spetstyg med svart trim, och en matchande konformad clownhatt på diadem.

Handskar och stay-ups ingår ej.

  • Finns i storlek: Small, Medium och Large
  • Inkluderar: Klänning, clownkrage och clownhatt på diadem
  • Material: 100% polyester

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen39473 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle