Till toppen
Visa större bild

Hot Wire Drickaspel

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Vi vet alla hur det är när festen inte riktigt kommer igång och gästerna mest bara sitter och väntar på att få gå hem. Det är då du tar fram detta drickaspel och livar upp stämningen! Dessutom är det en perfekt present till bästa polaren.

Hot Wire Drickaspel går ut på att försöka föra en metallcirkel hela vägen runt en metalltråd utan att röra vid själva tråden. Gör du det så säger spelet till och du måste dricka, enkelt och kul! Som om det inte vore nog är färgrika shotglas också inkluderade i paketet, det enda ni behöver är något att fylla dem med.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Sarah för 1 månad sedan
    Kul grej till jobbets julfest!!
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen40386 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle