vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Årets trendigaste halloweendräkter

Årets trendigaste halloweendräkter

Att Halloween och dess utstyrslar präglas av omvärldens snackisar är ingen hemlighet. Vi har kartlagt höstens hetaste kostymer och hittat kusliga familjer, rosa dockor och hoppande rörmokare – här är dräkterna som trendar i år!

Familjen Addams

Tack vare Wednesday har hela familjen Addams fått ett rejält uppsving och förtjänar därför sin självklara plats på årets trendlista. Med kolsvarta flätor och matchande outfit tar du maskeraden med storm!

Barbie

Det råder Barbie-feber världen över vilket är fantastiska nyheter för dig som klär i rosa. Med paljetter, exceptionella hattar och poppiga brillor lämnar du the real world till förmån för rollen som världens mest kända docka. Eller är du just Ken?

Harry Potter

Trender kommer och trender går, men Harry Potter består. Det blir aldrig tråkigt att träda in i Hogwarts förtrollade värld. Bland kokande kittlar, spetsiga hattar och vrålåk till kvastar får du garanterat en extra magisk halloween!

Romarriket

Hur ofta tänker du på romarriket? En fråga som blivit minst sagt viral då svaret visade sig vara: Skrämmande ofta. Lev ut dina innersta gladiatordrömmar och bli halloweenfestens trendigaste på samma gång!

Super Mario

Super Mario har gjort entré på vita duken till folkets jubel. Nintendos studsande guldgosse hoppar därför rakt in på årets trendlista tillsammans med Bowser, Peach och övriga från Mushroom Kingdom. Wahoo!

Den Lilla Sjöjungfrun

Disney's remake har återigen bevisat att havet är djupt och en perfekt plats att hitta utklädnadsinspiration! Lämna benen hemma och simma in på festen likt Ariel och upplev en sagolik afton!

Cirkus

Cirkusen har gjort comeback! Dags att välja vem i den kringresande ensemblen du vill porträttera. Direktör, clown, levande måltavla - eller rent av lejon? I det här cirkustältet finns något för hela familjen!

Klassiska skräckfilmer

En klassiker är alltid en klassiker - något det finns gott om när det kommer till skräckfilm. Odödliga karaktärer som Pennywise, Ghostface och Freddy Krueger kommer alltid att trenda i halloweentider - oavsett år!