vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Stor guide: Studenten 2024

Stor guide: Studenten 2024

När skolgården sprängs i ett moln av konfetti och mössorna flyger i luften till tonerna av vrålande glädjetjut kan du räkna med att du befinner dig mitt i ett vildsint utspring - och är det så att någon i den höghoppande klassen är just din student? Då har du all anledning att ta del av vår fetaste studentguide som täcker allt för att göra studentmottagningen så maxad som möjligt! Scrolla nedåt - vi har laddat med allt du behöver för att förgylla gymnasieårens sista dag!

Studentskylt

Dagens absolut viktigaste komponent är helt klart studentskylten som möter din tappra utspringare på skolgården. Rota fram studentens gulligaste (eller mest pinsamma) bebisbild och låt kreativiteten flöda med våra designmallar. När du är klar skickar vi skylten till dig - komplett med handtag och allt!

Studentballonger

En studentmottagning utan ballonger? Tänk inte ens tanken! Med blågula hjärtballonger pumpade med helium, ballongbågar som sträcker sig runt partytältet och högtflygande takballonger är du mer än redo att överraska din student! Den ståtliga ballonggirlangen svajar över gästerna i takt till dunkande musik och förväntansfulla bröl. Allt för en presentabel tillställning!

Studentdukning

Välkomna den nybakade studenten till bords där du dukat med festliga studenttallrikar proppade med smörgåstårta och matchande pappersmuggar fyllda med dryck av ciderkaraktär. Över bordet har du strösslat stora nävar med studenthattskonfetti och givetvis ringlar det sig blågula serpentiner över bordsduken. Svårt att bestämma dig? Kolla in vårt färdiga dukningspaket! Allt du behöver till studentmottagningen på ett klick!

Studentdekorationer

Vare sig du har studentmottagning i partytält, vardagsrum eller balkongens soligaste hörn kan du räkna med att stämningen blir ungefär 100 gånger festligare med rätt pynt! Dekorera med pampiga studentgirlanger, studentflaggor och blågula honeycombs för att klä dagen i högtidliga kläder. Välkomna hela gänget med en pampig glashållare som generöst bjuder på bubbel till samtliga!

Studentnallar

Enligt gammal hederlig studenttradition ska den nyutsprungne hyllas med diverse söta djur som vördnadsfullt hängs runt halsen likt fluffiga medaljer. Vi har ett helt gäng med härliga studentnallar som längtar efter skolgårdsbröl och champagnesprut - så välj ett djur som representerar just din nybakade student! Den kloka ugglan, den söta gullegrisen och den kärleksfulla nallen är alla heta kandidater i år - eller varför inte gå den praktiska vägen och räcka över en smidig burkhållare? Den kommer garanterat behövas denna blöta dag! Och varför inte även slå till på ett flashigt studentordensband att slänga över studenten efter utspringet? Garanterad segerkänsla!

Egendesignade studentprylar

Personligt är bäst - ingen protest! Du vet väl att vi på Partykungen gladeligen producerar individpräglade prylar efter dina önskemål? Studentbanderoller, tygkassar, tårtbilder - till och med folieballonger kan vi fixa! Skicka in huvudpersonens snyggaste (eller mindre snygga) selfie så fixar vi resten. Kanske kokar du saft och pryder flaskan med studentens glada nylle? Inget går upp emot studentsaft!

Studentpresenter

Gör dagen lite extra speciell genom att räcka över valfri skojig (eller välbehövlig?) studentpresent. Corn Hole Spel, portabla högtalare och gigantiska vinglas är alla klockrena gåvor som garanterat kommer göra succé när tre års slit äntligen är över. Kul i kombination med funktion är alltid bäst - så satsa på ölhjälmar, smarta vattenflaskor och lättillgängliga kapsylöppnare!

Roliga aktiviteter

Som studentmottagningsarrangör är det svårt att hålla sig från att involvera släkt, vänner och skolklass i några klassiska utomhuslekar! Braka upp ett LED-belyst beer pong-bord mitt i trädgården och utmana samtliga i ett hejdlöst parti ölpong. Annars kanske en turnéring Kubb eller Pricka Snoppen lockar? Vi har massvis med roliga spel för att skaka liv i tillställningen - vilket väljer du?

Lycka till önskar Partykungen!