kanin-vit-deluxe-maskeraddrakt-1
kanin-vit-deluxe-maskeraddrakt-2

Kanin Deluxe Maskeraddräkt

1 495 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

 • Solveig
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Helt grei!
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Skutta hela vägen till maskeradfesten i denna supersöta kanindräkt i ett härligt mjukt material. Overallen täcker hela dig, bara ögonen syns genom små hål. Ingen kommer att veta vem som gömmer sig i denna supersöta kanindräkt!

Kanin Vit Deluxe Maskeraddräkt är en mjuk och skön kaninoverall. Kanindräkten är helt täckt från huvud, händer och ner till fötterna. Kaninmaskeraddräkten är vit med en rosa nos och öron och har två öppningar för dina ögon. Självklart finns en liten kaninsvans där bak! På ryggen finns en öppning så kaninoverallen går att ta av och på. Kaninmask, handskar och skoöverdrag är avtagbara.

One size-storlek (vuxen).