Visa större bild

Tillbehör

Kvinnlig Gycklare Maskeraddräkt

(6 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 26
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Kvinnlig Gycklare Maskeraddräkt Under medeltiden fanns gycklare, även kallade narr och lekare. Gycklarens uppgift var att underhålla andra människor. Dagens moderna gycklare är detsamma som underhållningsartister, skådespelare och musiker i största allmänhet. Nu kan du själv klä ut dig till en kvinnlig gycklare, i denna fina svart/ vita geometriska och randiga gycklardräkt. Dessutom sitter röda tofsar på både hatten och dräkten som ger den där lilla extra detaljen. Släpp fram din inre gycklare och gör ett underhållande gyckelspel på tornerspelen eller den historiska marknaden. Det är endast du som sätter gränserna till din fantasi.

Kvinnlig Gycklare Maskeraddräkt inkluderar en svartvit överdel med rutigt och randigt mönster och svarta ärmar, en fastsydd svart kjol samt ett par matchande leggings. Även ett diadem med en liten krona ingår.

Finns i storlek: Small, Medium och Large.

Taggar

OMDÖMEN (6)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Emelie för 1 år sedan
  Snygg dräkt men byxorna är superlånga, så ha det i åtanke om du är kort.. Jag själv använde inte byxorna utan körde på vanliga svarta jeans istället.
  7 av 9 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Martina för 1 år sedan
  Jag är 170cm och tog stl M och på mig var den jättekort i benen. Annars fin
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen36533 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle