Till toppen
Visa större bild

Madagaskar Giraffen Melman Barn Maskeraddräkt

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 19920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
249 kr 499 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Skruda om till giraffen Melman och försök hålla dina fyra ben i styr med den här roliga maskeraddräkten! Melman är en av de skojigaste karaktärerna i Madagaskar och han tror alltid att han har någon mystisk sjukdom. De där bruna fläckarna på halsen till exempel, vad är de?

Madagaskar Giraffen Melman Barn Maskeraddräkt är en rymlig och skön jumpsuit
som får ditt barn att se ut som Giraffen Melman. Dräkten är giraffmönstrad med en vit dragkedja som löper över magen samt gula ärmar och ben. Ärmarna har fastsydda vantar som ser ut som svarta giraffötter och benen har fastsydda, svarta skoöverdrag med ett elastiskt band som fästes runt barnets skor eller strumpor. Baktill sitter en svans med en svart topp. Huvan är rymlig och har en resår runt öppningen. På huvan sitter Melmans stoppade huvud med snirkliga näsborrar, runda, gröna ögon, en öppen mun, utstickande öron, mjuka horn och en långsmal snaggfrisyr. Skorna på bilden ingår ej.

Finns i storlekarna Small (4-6 år) och Medium (7-9 år).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Camilla Emelie för 2 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen30941 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle