Till toppen
Startsida > Maskerad > Maskeraddräkter > Barndräkter > Madagaskar Zebran Marty Barn Maskeraddräkt
Visa större bild

Madagaskar Zebran Marty Barn Maskeraddräkt

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 19920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
249 kr 499 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

När man ska till att fylla hela tio år gäller det att fundera över vad man vill göra i livet. Tillvaron på ett zoo kan lätt bli långtråkig så varför inte bryta sig ut och resa till det vilda Madagaskar? Det var precis vad Marty bestämde sig för att göra. Vill du klä ut dig till honom har vi här en riktigt mysig dräkt som passar de flesta lekar med djur- och filmtema!

Madagaskar Zebran Marty Barn Maskeraddräkt är en rymlig och skön jumpsuit
som får ditt barn att se ut som zebran Marty. Dräkten är zebramönstrad med ett vitt magparti och en vit dragkedja som löper över magen. Ärmarna har fastsydda, fingerlösa vantar som ser ut som svarta hovar och benen har fastsydda, svarta skoöverdrag med ett elastiskt band som fästes runt barnets skor eller strumpor. Baktill sitter en svans med en svart topp. Huvan är rymlig och har en resår runt öppningen. På huvan sitter Martys stoppade huvud med snirkliga näsborrar, runda, gröna ögon, en öppen mun, utstickande öron och en stoppad zebraman. Skorna på bilden ingår ej.

Finns i storlekarna Small (4-6 år) och Medium (7-9 år).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Fredrik för 11 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen30944 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle