Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Mamma Mia Vit Maskeraddräkt

(4 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Sjung och dansa så att varenda person i publiken blir helt tokig iförd den här glammiga sjuttiotalsdräkten. Dräkten är av hög kvalité och den har superfina detaljer i silver. Matcha med ett par platåskor och en tjusig sjuttiotalsperuk och du har hela looken!

Mamma Mia Vit Maskeraddräkt inkluderar en överdel, ett par byxor och ett bälte. Överdelen är tillverkad av vit plysch med matchande tyllärmar och ett silverfärgat, glansigt parti på magen. Längst ner sitter en bred, vit satinvolang med ett silverband längs kanten. Ärmarna är puffiga och smalnar av i ett brett textilparti med knäppning längst ner. Den uppvikta kragen är tillverkad av vit satin med silverkant. Längs det silverfärgade mittenpartiet löper glänsande partier med silverknappar och silvriga band längs kanterna. Byxorna är tillverkade av vit, stretchig plysch med en resår i midjan för bra passform. Längst ner på vardera byxben sitter 3st breda satinvolanger med silverkanter. Bältet är brett och tillverkat av ett vitt, glänsande material med silverkanter. Framtill sitter ett matchande, stort och rektangulärt spänne. Smycken och skor ingår ej.

Finns i storlekarna Small, Medium och Large.

Detta är en Wilbers Karnaval™ produkt. Wilbers är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (4)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Eric för 1 år sedan
  Inte bästa och fantastisk kvalitet som man lovar på hemsidan. Satinvolanger gick sönder insidan efter 15 minuter, annars passade fint fint.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Johanna för 1 år sedan
  Väldigt dåligt kvalité
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Annika för 1 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Anette för 3 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen33489 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle