Visa större bild

Tillbehör

Marvel Ant-Man Deluxe Barn Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 8
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Råkar just Ant-Man vara ditt barns favorit av alla superhjältar kommer denna maskeraddräkt bli en riktig hit. En utmärkt utklädnad till halloweenkalaset, barnkalaset eller när som helst egentligen. Den är ju så otroligt cool! Dräkten kommer knappast bli hängandes i garderoben och bli dammig!

Marvel Ant-Man Deluxe Barn Maskeraddräkt inkluderar en helkroppsdräkt med fejkmuskler och tryckta Ant-Manmotiv samt skoöverdrag nedtill. På dräkten finns även handledsskydd, benskydd och ett bälte.
Ingår gör även en autentisk Ant-Man-mask i plastmaterial. Masken täcker endast ansiktet och sitter på plats med elastiskt band bakom huvudet. Masken har andningshål och orangea ögon som barnet kan se igenom.

  • Finns i storlek: Small, Medium och Large
  • Inkluderar: Helkroppsdräkt med muskler och mask
  • Material: 100% polyester

Detta är en officiellt licensierad Marvel™ produkt.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen48766 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle