Till toppen
Startsida > Maskerad > Masker > Halloweenmasker > Mexikansk Day of the Dead Mask
Visa större bild

Mexikansk Day of the Dead Mask

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
49 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Dia de los Muertos, eller Day of the Dead som det heter på engelska, är en mexikansk högtid där man hyllar de bortgångna genom att klä ut sig till skelett och dödskallar med målade ansikten i olika färger och mönster. Du äter säkert redan tacos och sånt, så varför inte bli lite mer mexikansk när du ändå är igång och styr upp en mäktig Day of the Day-fest iklädd denna fräna dödskallemask!

Mexikansk Day of the Dead Mask är en vit plastmask föreställande en målad dödskalle i mexikanskt Day of the Dead-tema. Masken täcker ditt ansikte och sitter på plats med elastiskt band bakom ditt huvud.

One size (vuxenstorlek).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Monica för 4 dagar sedan
    Passform sådär
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen34756 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle