ogonmask-pafagel-queen-79292-1

Ögonmask Påfågel Queen

149 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

 • Ida
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Marta
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Vakker, men jeg brukte den 1 gang og etter et par timer var halvparten av fjærene borte og gullstripene hadde falt av, i tillegg holdt ikke limet på plass det grønne rundt øynene, den holdt også på å dette av.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

När det vankas maskerad så ser man den ena snygga ögonmasken efter den andra, men nu har vi nog funnit den allra läckraste av masker som kommer ge extra mystik till ditt ansikte! Du kommer inte gå någon obemärkt förbi i denna maffiga mask! 

Ögonmask Påfågel Queen är den perfekta masken när du ska iväg på maskeradbal, halloween eller när du vill vara en brasiliansk dansare! Masken är dekorerad med massor av gröna fjädrar och tankarna för dig till den mäktiga påfågeln som brukat spatsera runt på nöjesparker! Masken fästs med ett elastiskt band. 

 • Material: Fjädrar, pvc och polyester
 • Mått: 33 cm
 • Storlek: One Size (vuxen)