Till toppen
Visa större bild

Ölställ med Flasköppnare

first_saleprice.value: 14320
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
179 kr 299 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Visst är det vackert att ha ett gammal, snyggt vinställ med dammiga rödvinsflaskor i köket. Men du är inte den där vinmänniskan, så för dig faller det sig inte naturligt att ha ett gäng flaskor vin hemma. Det kan väl vara trevligt om det kommer gäster, men samtidigt vill du ju inreda ditt hem utifrån vem du är, och inte utifrån vilka dina vänner är. Ett ölställ är helt klart grejen för dig.

Ölställ med Flasköppnare är den perfekta presenten till ölälskaren som gillar retrogrejer. För ölet som ska serveras rumstempererat så är det lämpligt att stapla dem i ett snyggt ställ som detta, och när du väl är sugen på ölet så kan du dessutom öppna den direkt vid stället med hjälp av den förmonterade kapsylöppnaren. Rymmer 6 flaskor.

Mått: 54 cm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen29665 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle