Till toppen
Visa större bild

Plåttavla Cold Beer

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 6320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
79 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Det här är en snygg skylt som genast höjer stämningen i vilket rum som helst. Den passar lika bra hemma i köket eller i vardagsrummet som ute på puben. Skylten har en härlig vintagekänsla och en textrad som man gärna skulle vilja leva sitt liv efter, eller hur?

Plåttavla Cold Beer är en blå, vit och röd skylt med ett ölglas och texten "Cold beer, no working during drinking hours". Skylten är tillverkad i plåt och den är 40 x 28 cm stor. Hampasnöre för enkel upphängning ingår.

Säljs styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Suzanna för 2 veckor sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen64496 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle