Till toppen
Visa större bild

Plåttavla Fresh Cold Beer

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 6320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
79 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Det finns nog inget problem som inte kan lösas över en kall god öl. Behöver du övertyga någon om denna smarta taktik ska du hänga upp den här coola skylten i vintagestil. Kul inredningsdetalj i köket eller ute på altanen och är dessutom en rolig present att ge bort till en kompis.

Plåttavla Fresh Cold Beer är en gul, blå och röd skylt med texten: "Cold beer, the perfect temporary solution to any problem". Skylten är tillverkad i plåt och den är 40 x 28 cm stor. Hampasnöre för enkel upphängning ingår.

Säljs styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen64493 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle