Till toppen
Visa större bild

Pongsecco

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Pongsecco motsvarar dryckesspelet Beerpong, den enda skillnaden är att du spelar med prosecco istället för öl. Börja med att dela upp deltagarna i två stycken lag. Spelet går sedan ut på att studsa en pingisboll tills den landar i ett glas och det andra laget får dricka upp glasets innehåll. Upprepa tills alla glas är tömda.

Pongsecco är proseccoglas som är speciellt utformade för spelet ”pongsecco”. I spelet inkluderas alla tillbehör du behöver (plastglas och pingisboll) för att kunna spela det roliga dryckesspelet. Det enda du behöver införskaffa på egen hand är Prosecco.

Inkluderar gör: 12 st plastglas och 3 st pingisbollar.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Ellinoré för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen47571 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle