Till toppen
Startsida > Teman > Presenter > Present till pappa > Remy Martin Chokladkaka Likör
Visa större bild

Remy Martin Chokladkaka Likör

(2 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 5267,8571428571
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
59 kr
Välj variant:
Visa näringsdeklaration

Produktbeskrivning

Remy Martin, legendernas legend när det kommer till Cognacstillverkning. Remy Martin är en fransk cognacstillverkare grundat redan 1724. Företaget har varit väldigt nogranna med att behålla samma tillverkningssätt och ingredienser under sina år som tillverkare. Många av deras drycker känner du säkert igen, bland annat: Grand Cru eller XO-gruppen; Spéciale och Excellente. Att choklad och likör hör ihop, ja det är ingen nyhet.

Remy Martin Chokladkaka Likör är en choklad och likörkombo endast för finsmakare. Den kommer med en vikt på hela 100 gram, har tio stora likörfyllda bitar med en mycket angenäm och lugn smak. Efter första tuggan noterar du den härliga chokladen som smälter försiktigt, du känner dessutom ett lager med krisp som drar igång smaklökarna. Efter en stund kommer du in till själva likören, och där får choklad och likörkombon visa sitt riktiga ansikte. En smak som är värd att provas helt enkelt. Dessutom är det en utmärkt gåva till far- och morföräldrar.

Säljs styckvis, innehåller totalt 10 bitar med en vikt på 100 gram.

Ej lämplig för minderåriga!

Ingredienser: Socker, kakaomassa, kakaosmör, Rémy Martin (7,5%), helmjölkspulver, skummjölkspulver, smörfett, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljextrakt. Kakao: min 37%. Kan innehålla spår av hasselnötter, mandel, pekannötter, valnötter, cashewnötter, pistagenötter, ägg och gluten. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Karin för 2 månader sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Oliver för 2 månader sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen48747 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle