Till toppen
Visa större bild

Sabreringssabel Svart

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 79600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
995 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Vid en korrekt utförd "sabrering" låter sommeliern svärdet eller sabeln glida från flaskans kropp upp till halsen i en kraftig fart. Rätt utfört så går flaskans hals av och på grund av det höga trycket, både i sabeln och i flaskan når inget glassplitter ner i drycken. Sabrera kommer från det franska ordet "sabre" och betyder helt enkelt sabel. 

Sabreringssabel Svart är en riktigt häftig sabel i toppkvalitet. Sabeln har ett utförande som kan förknippas med ett gammalt sjörövarsvärd och levereras i en praktisk och stilren trälåda. En sabel är inte slipad, men bör heller inte "lekas" med. Är du inte ute efter att leka sommelier kommer denna sabreringssabel fungera utmärkt som prydnad i vitrinskåpet.

  • Material: Rostfritt, trä
  • Mått sabel: L 54 cm
  • Inkluderar en träask
  • Häftig present/julklapp att ge bort

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen50803 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle