Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Sahara Man Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 46
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Efter flera dagars vandring genom den nordafrikanska öknen håller du helt och hållet på att förgå av törst. Du ser ett vattenhål baken varje sanddyn men som gång efter gång visar sig vara ingenting annat än en illusion. Solen steker skoningslöst din redan överhettade kropp och snart är det färdigt, snart orkar du inte mer. När du väl faller ihop och tar emot med händerna i marken framför dig, så är det inte sand du känner mellan dina fingrar. Det är något annat. Gräs! Du tittar upp med en sista förhoppning och ser där en oas med palmer, buskar, gräs och framförallt vatten! Här möts djur av alla dess slag, långväga vandrare som du själv och inte minst din nyfunne vän som hjälper dig fram till vattenhålet.

Sahara Man Maskeraddräkt inkluderar en lång olivgrön tunika med flerfärgat mönster på bröstet och längs sidorna. Halsband, hatt, peruk, skägg, mustasch, solglasögon, ring och tofflor ingår ej. Köp till dessa för en komplett look.

Finns i storlek: One size.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen23370 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle