Till toppen
Visa större bild

Svenska Uttryck Bordskalender

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 18773,58490566
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 7
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Svenska Uttryck är bordskalendern som förgyller vår vardag med svenska uttryck och citat vi alla känner igen oss i. Svenska Uttryck är också ett omåttligt populärt instagram-konto med, senast vi kolla, 225 000 följare som drivs av herren Sorosh Padjand. Vill du hitta instagram-kontot så finner du det på @svenskauttryck.

Svenska Uttryck Bordskalender innehåller 366 (inkl. skottdag) sidor med en blandning av roliga och lite mer seriösa uttryck och citat som vi alla lätt kan känna igen oss i. Bordskalendern blir en rolig present att ge bort i julklapp eller i present. 

Exempel: "Längtar efter känslan när man stiger av planet och värmen bara träffar en i ansiktet . Och visst ler du väl onekligen åt det här: Människor består av 70 % av vatten. Vi är i princip bara gurkor med ångest."

  • Material: Papp
  • Inkl. 366 sidor av uttryck och citat
  • Rolig present eller julklapp att ge bort

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen60445 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle