uppblasbar-t-rex-dinosaurie-maskeraddrakt-1

Uppblåsbar T-Rex Dinosaurie Maskeraddräkt

995 kr

Välj variant:

Visa storleksguide

Tillbehör

Kundbilder

Bakåtpil
Framåtpil

Vill du att dina bilder ska synas här?

Produktbeskrivning

Visst kan man fundera ibland över hur det var att leva för 65 miljoner år sedan, på den tiden då dinosaurierna fortfarande härjade överallt. Det är nog en sak som du aldrig kommer att få reda på eller uppleva, men en sak är säker och det är att du iallafall kan få testa att leva livet som en människoätande T-Rex, även om det bara är en uppblåsbar sådan. Det är ju faktiskt inte fy skam! 

Uppblåsbar T-Rex Dinosaurie Maskeraddräkt är en uppblåsbar maskeraddräkt med ett hål för ansiktet som föreställer en grön/guldig dinosaurie av den livsfarliga arten T-Rex. Dräkten är tillverkad av PVC-material och hålls uppblåst av en liten fläkt som drivs av 4 x AA-batterier (ingår ej men finns att köpa till). Batterierna håller i ca 4 timmar.

One size (vuxenstorlek).
 • Magne
  för 3 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  5 av 8 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Steven
  för 10 månader sedan
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Absolute garbage, extremely low quality. Costume lasted 15 minutes before the fan died. Head hole is too small for any adult, it is made for a toddler. I ended up using a back up costume at the last moment.
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0