Till toppen
Visa större bild

USAGI Shaker i Guld

first_saleprice.value: 55920
first_price.value: 79600
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
699 kr 995 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Födelsedagen närmar sig. Du har förberett allt utom presenten, för du kan inte komma på vad sambon ska få av dig i present. Det måste vara personligt, och gärna lite dyrare, eftersom hen fyller jämnt. Om din sambo har intresse av att leka hemmabartender så är den här prylen garanterat en perfekt gåva. Vem skulle inte vilja ha sin drink skakad i en guldpläterad shaker?

USAGI Shaker i Guld är tillverkad av metall och är guldpläterad. Den är perfekt balanserad i vikt för bästa resultat. Kanske är du en riktig fena på flairing och vill visa något riktigt spektakulärt för dina vänner. Den här shakern blir pricken över i, oavsett om du jonglerar med den eller ej.

Mått: 500 ml.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen27789 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle